Üdvözöljük a LUKÁCS OPTIKA   honlapján
                                Mindig kell egy jó szemüveg !
MENÜ

Kecskeméten három helyen is tudjuk fogadni Tisztelt érdeklődőinket. A nyitvatartási időről, szolgáltatásainkról, bővebb információt telefonon kaphatnak a 76/485-472-es számon.

Üzleteinkben széles áruválasztékkal, személyre szabott kiszolgálással, szükség esetén szemvizsgálattal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Forgalmazott szemüveg és napszemüveg márkák: Silhouette, Cazal, Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Tony Morgen, Giorgio Armani, Porsche, Nike, Swarovski, Casual, Giorgio Armani, Vouge, Guess, SergioTacchini, Police, La Perla, Fendi, Versace, GucciSZOLGÁLTATÁSAINK

KONTAKTLENCSE + VIZSGÁLAT

Napjaink kontaktlencséi modern választási lehetőséget nyújtanak a látáskorrekcióra szoruló emberek számára.
Egy alapos látásvizsgálat után a szem elülső szegmensének vizsgálata következik, melynek során megállapítjuk, hogy alkalmas-e kontaktlencse viselésére.
Ma már a legkorszerűbb, magas oxigén-áteresztésű, nagyon vékony, ezáltal minimális idegentest érzetet keltő lágy kontaktlencsék (napi, havi, színes, tórikus) állnak rendelkezésre, mellyel megőrizhető szemünk épsége persze ehhez elengedhetetlen a rendszeres kontroll vizsgálat és konzultáció.
Fedezze fel a kontaktlencse viselés szabadságát! Ma már nincs lehetetlen!
NEMCSAK FIATALOK HORDHATNAK KONTAKTLENCSÉT!. Ha elmúlt már 40 éves és szeretne kontaktlencsét viselni úgy, hogy minden távolságra élesen lásson, akkor a megoldás a MULTIFOKÁLIS kontaktlencse!
Nem utolsó szempont az sem, hogy a kontaktlencse viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lehet, mint korábban a szemüvegével volt.
kont-2.jpg

-Computeres és szakorvosi szemvizsgálat

szemvizsgalat-kep.jpg-

Szemüvegkészítés, Javítás, ultrahangos tisztítás

- Egyedileg készített speciális szemüveglencsék
- Speciális vékonyított lencsék
- Kontaktlencse ápoló és tisztító készletek
- Sztk. vények beváltása
- Szemüvegkeretek, Szemüveglencsék
- Multifokális szemüvegek
- Szemüvegtokok, kiegészítők
- Keret nélküli szemüvegek


Szemvizsgálat
A szemüvegkészítést, és kontaktlencse illesztést megelőzi egy szemvizsgálat, erre az eredményre garanciát is vállalunk. Szemvizsgálatra telefonon fogadunk előjegyzést a 76/485-472 számon. A szemvizsgálat ingyenes!

Szemüvegkeret kiválasztásánál komoly problémát okozhat, hogy akinek kell, az nem látja magát látásproblémája miatt. Ezen segítünk az Anyview digitális műszer segítségével, amellyel ellenőrizheti, hogyan áll a kiválasztott termék. Ezt monitoron kényelmesen visszanézheti régi szemüvegével.
Ez a szolgáltatás díjtalan vásárlóink részére.


Menü

Hírek

  • FACEBOOK

     

      Üzleteink elérhetőségeit

    ITT találja

Hírlevél


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címre Hirlevelet és Reklám tartalmú leveleket küldjenek.
Asztali nézet